Thursday, 1 November 2012

Nasi kukus apc


Tak dok gapo nok cite

42 perut lapar:

Dr Singa said...[Reply to comment]

gapo-gapo?

hahahaaaa..
ayat tak bermakna ek!?

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@Dr Singa
ayat orang kena sampuk hantu kuil kampuchea...? hahaha ;p

Pizli Mat Wazip said...[Reply to comment]

Ok saya nak berhenti kerja dan berniaga nasi macam ni lah. Nasi putih lauk ayam bungkus.

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@Pizli Mat Wazip
saya sokong! yang penting- ayam kena goreng fresh panas², kari kaw, sambal belacan perghhh- insyaallah laku

Cida de' Nuanza said...[Reply to comment]

sodap plak nampak!

Nizam.Ariff said...[Reply to comment]

petang ni pasal malam ...
nak beli la...

Lya Colours said...[Reply to comment]

besaq nya hayammmmmmmmm

tasekM said...[Reply to comment]

kalau aku komen... aku kalau mkn ni tobat nasi tak habis... ko mesti meluat, kan..? keh2.



.

Tihara said...[Reply to comment]

as salam

sedap nye nasik kukus..kus semangat :)

Sari Yusa Ibrahim said...[Reply to comment]

kus kus sedapnyaaaaaaaa

sharEna said...[Reply to comment]

alaa..sedapnyer..dah la poser hari nie hohoho

Daddy Ziyyad said...[Reply to comment]

walauwehhhh...

apc tu hape?

ps: awak betol lah! semalam tu baru saya perasan, bukan salji, tapi sawang labah2 buatan sempena halloween! bahahahaha

Ibu n Abah said...[Reply to comment]

tumpang tanya...
kat mana pulak jualnya ni????

Chik Att said...[Reply to comment]

Makan mesti adooo......

amirah said...[Reply to comment]

besor nya ayam nya..

Eliss Mie said...[Reply to comment]

x der sambal ke? kat sini nasi kukus rm6

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@Cida de' Nuanza
memang sodap

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@Nizam.Ariff
sila sila... jangan beli banyak² kat pasar nanti tangan/bahu sakit lagi angkat plastik, hehe

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@Lya Colours
tu laaa, suku! nasi abis ayam lom abis lagi

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@tasekM
menada² kata anak sedara aku

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@Tihara
hehe, besar bungkusnya

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@Sari Yusa Ibrahim
jangan jeles ;)

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@sharEna
selamat berbuka ye :)

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@Daddy Ziyyad
anugerah pekerja cemerlang- siapa yang dapat anugerah dalam 1 dept kongsi² belanja kawan² lain, best kan!

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@Ibu n Abah
haaa, ni akak boleh gi cari. kata orang (sebab bukan kita yang gi beli) kat payung depan hospital azzahra bangi... sila kak, berlari²lah ke sana!

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@Chik Att
ngehee, sedap tau

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@amirah
betul lah, ayam raksasa

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@Eliss Mie
sambal dah curah sekali atas kari tu

Rapunzeel Cikilolo said...[Reply to comment]

ayam.....

azieazah said...[Reply to comment]

Tak tau nak komen gapo!

eLL said...[Reply to comment]

laparrrrrrrrrrrrrr

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@Rapunzeel Cikilolo
nasib dapat peha, kalau dapat dada nangisss

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@azieazah
dok diye deh :)

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@eLL
gi sarapan!

m.u.l.a.n said...[Reply to comment]

fuuhh... penuh ayam atas nasi..!!

makcikkantin said...[Reply to comment]

ishhh lama jugak KOG kenyang minum susu tu nooo, ni baru makan nasi :)

ASH said...[Reply to comment]

...dan sebab tak dak gapo nak cerita la maka aku pun sunyiiiiiii jer..hihi


maaf le kut rasa sedih dan rindu!!

.
.
.
hihihihihi

Dr Singa said...[Reply to comment]

Oit!!
Tak keluar- keluar gi makan lagi ke?

gadisBunga™ said...[Reply to comment]

lamanya hibernasi...!!

makcikkantin said...[Reply to comment]

kog gi cari makan kat mekah ke? lama menyepi

Anonymous said...[Reply to comment]

Awak...subway dgn setarbuk dah ada dkt highway plus dkt serdang....

Anonymous said...[Reply to comment]

Tuu atas tu kite..alien.pakai.lipstick.