Tuesday, 20 September 2011

Popia simpul

Sedap yang serius
Sedap popia lain tu kelakar ke apa, tak pasti la
Cik Awie belum jawab e-mel saya

51 perut lapar:

ciketon fazya said...[Reply to comment]

mana nak cari?...
ke mmg kena emel cik awie?

Ibu n Abah said...[Reply to comment]

kita pun habis 3 balang raya baru ni...
beli2 habis..
memang sedapppppp

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@ciketon fazya
yang ni orang beri, tu yang sibuk nak beli pukal, hehe

saya tak rajin call, cer awak call kan? :D

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@Ibu n Abah
3 balang tu cap awie enterprise ke kak? beli kat mana kak?

kakngah said...[Reply to comment]

aku mahu popia simpul inti serundang.
cik awie ada buat tak??

Mas said...[Reply to comment]

dah abisssss.....
nampak serdak2 jerk...

Kakzakie said...[Reply to comment]

Ada org kata popia reben. Kakak pun suka kalau dapat foc lagilah best kan hihi....

DeLancrettLurpak said...[Reply to comment]

saya selalu dpt popia simpul ni free, tapi bukan awie yg buat, hehehe..
yg saya dpt tu inti udang kering, terbaik nyahhh!

Timun Laut said...[Reply to comment]

ambik kertas.
ambik pen.
salin no tepon en. awie.
ok bye!
(lariiiiiiiiiiiiiiii)

bujal X said...[Reply to comment]

udang kering pun boleh buat serunding eh?

missbby said...[Reply to comment]

haii, popia simpul feveret..ada HALAL lagi tu..

nur easy said...[Reply to comment]

ala, belum pun singgah beraya, dah abis dah? hehe

miloais said...[Reply to comment]

iols tak berapa minat dgn popia ni...
tapi teringin nak beli
my kids suker

Aku said...[Reply to comment]

Awie yang Ayahanda tu ke?
takkan dia bisness simpul-simpul pulak...

tasekM said...[Reply to comment]

dia sibuk ok.
tak sempat bukak emel.

:p


.

DrSinga said...[Reply to comment]

kenapa tak rajin call??

suara macam Doremon kah...??


awak....
hai!!!!
:)

Seorang Blogger said...[Reply to comment]

dua tahun lepas menyimpul gak sendri utk raya, sakit pinggang wooooo pastu tobat tak buat lagi huhu..

AI said...[Reply to comment]

- cik awie x sempat bukak email...bizi buat popia simpul!!!

Kazaztan Team said...[Reply to comment]

kalu serunding ye byk...serius sedapp...

Marina Monroe said...[Reply to comment]

Tahun ni tak dpt beli, tak de dimana2..huhuhu

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@kakngah
tak muat nak nyimpul, kak ngah oi

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@Mas
ni raya ke 2 dah licin

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@Kakzakie
yang ni foc la, tu yang sibuk pulak nak membeli tak tau kat mana

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@DeLancrettLurpak
boleh kita buat² ngendeng jugak tak?

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@Timun Laut
nak lari² kenapa? gua nak komisyen wehhh...

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@bujal X
asal goreng gitu² tu panggil je la serunding kot

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@missbby
tanpa syak lagi!

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@nur easy
sorry la... ni letak kat telap depan, tapi tuan rumah makan sendiri anak beranak, haha

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@miloais
ada juga yang inti tak ngam... yang ni sedaaaaaaapppp gila

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@Aku
hahaha... dia saman ko nanti cakap gitu

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@tasekM
huh... lain kali letak alamat rumah je la, senang aku hantar poskad nak order 2 telap

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@DrSinga
cis... ini ibarat doremon menggelar doremon! kaaaaannnss ;p

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@Seorang Blogger
kita dah tobat buat kerja tu sejak sek men lagi wak! beli lagi senang

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@AI
ngada kan... cane orang nak order

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@Kazaztan Team
haah, baru berasa kan

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@Marina Monroe
o ye ke? alamak, yang orang kasi ni stok dia dari tahun lepas ke? hehehe :)

ORLANDO AHMAD said...[Reply to comment]

bagi gua sikit

Ayie a.k.a Nyei said...[Reply to comment]

mane lagi sedap ek? ikan bilis ke udang kering?

amirah said...[Reply to comment]

sure awie ni sibuk sgt..

Daddy Ziyyad said...[Reply to comment]

Snek popia pun siap buat review. Bagos betul blog KOG ni...lepas ni sila buat review pasal popia basah pulak! Haha

Aku said...[Reply to comment]

kuih simpul biawak ada tak?

Julin Julai said...[Reply to comment]

uuuu..cam nak order..kena tepon yang nomber kat balang tu ek?..kalau sebalang je dia layan ke?

Chik Att said...[Reply to comment]

kita pun ...nak emel gak lah ...

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@ORLANDO AHMAD
mintak kat awie

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@Ayie a.k.a Nyei
cap awie ni saya rasa yang ikan bilis je, udang kering tak tau pulak

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@amirah
sakit pinggang bongkok menyimpul popia

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@Daddy Ziyyad
ni bukan review, ni berharap awie baca blog dan jumpa entri dan bagi sekampit free, hehe

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@Aku
ko buat dulu nanti aku review

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@Julin Julai
haha, nanti kos pos lagi mahal dari isi pos

kucingorengemok said...[Reply to comment]

@Chik Att
call laa, sapa² rajin call, call laaa... pastu kita nak tumpang kirim order sekali ;)

syafiq azizi said...[Reply to comment]

salam.. baru prsan post ni.. sy anak kpd owner syarikat ni.. syarikat ni hanya mngeluarkn popia inti serunding ikan bilis.. ad jgk keluarkan produk serunding ikan bilis, daging dan ayam.. boleh la kol no ni jike brminat.. 019-3386625.. or contc die di fb zuriati sulaiman.. thanx to owner of this blog n to all.. :)