Wednesday, 8 December 2010

Kedai jual air zam zam


Dalam banyak-banyak kedai saya pernah cerita kat sini, kedai jual air zam zam ni jugak yang paling best.

Dik, kami order nasi lemak sotong, sambal lebih, letak ayam goreng - dapat free gift apa, dik?
Nak swimming pool satu, boleh?

20 perut lapar:

Psyche said...[Reply to comment]

aaaa... KOG, "balik" nanti, jangan lupa cuba nasi lemak di Square One! Saya tersangat lah sukaria dengan ayam goreng (thigh sahaja available) nya.

Daddy Ziyyad said...[Reply to comment]

pernah try nasi lemak warung rindu di pantai dalam?

bujal X said...[Reply to comment]

makan ada free gift?

taknak free gift tapi nak makan free ble?

- GC - said...[Reply to comment]

ayam goreng tu seksi sgtttt....

DrSam said...[Reply to comment]

orang kata...makan paling sedap kalau dapat makan free :)

Ibu n Abah said...[Reply to comment]

KOG..
saja lah tu..
(dah tau akak allergic tgk nasi lemak...)
kedai mana tu?????

amirah said...[Reply to comment]

mana nak carik nasik lemak best ni?sian kat anak tekak..

Kazaztan Team said...[Reply to comment]

hai...sarap pun dah meriahh

Aku said...[Reply to comment]

Banyaknyer ayam goreng tu...

h a n i e said...[Reply to comment]

wuwuwu..dah lama tak makan nasik lemak yg best..tapi takpe..nanti nak pi makan nasik ayam pak mal kat seksyen 11..takpeeee..

:P

sharEna said...[Reply to comment]

cam besh jer. kt mane da ini kedaii?? hrpnye di kwsn sekitar spt pjaya, cybjaya, bangi, serdang, kajang, semenyih. spesifik betol. hihi =p

tasekM said...[Reply to comment]

aku amat jeles dgn org2 yg boleh makan macam tapi badan tak gemuk. jeles sungguh...




.

miloais said...[Reply to comment]

tu sarapan pagi kah???
banyak nya makan!

Rozita said...[Reply to comment]

sib baik swimming pool..aku takut kau mintak gunung berapi je

Myaby said...[Reply to comment]

makan pon ade free gift ye? hihi

gadisBunga said...[Reply to comment]

menyesal aku bukak blog ko ni time2 lunch cenggini. argh!

Ribbon Clown said...[Reply to comment]

menyesal bukak blog ni time tgh puasa..kan dah rasa macam nak makan satu ekor ayam goreng sorang2x..T_T

rezeki said...[Reply to comment]

kog

kalau dapat baucer service keta free best jugak tau hehehe

aliaaroslan said...[Reply to comment]

nak pengsan dengar sambal sotong. drooling ~~~

Aqil said...[Reply to comment]

ni kat kedai nasi lemak k.zai Lo Piak Tmn Nira ye.....btol x ;D